Uw input gevraagd voor de programmering van de Mediafederatie Academy

De Mediafederatie Academy wil met haar programma zo veel mogelijk voorzien in de behoeften van de leden van GAU, GEU, Magazine Media Associatie, MVW en NDP Nieuwsmedia. De afgelopen jaren heeft de Academy verschillende bijeenkomsten georganiseerd over datagedreven marketing en bij de deelnemers een discrepantie tussen ambitie en het daarbij horende kennisniveau geconstateerd.

Om het aanbod de komende tijd goed aan te laten sluiten bij de behoorlijk uiteenlopende kennis- en toepassingsniveaus van de medewerkers in de lidbedrijven, willen we u vragen om deze vragenlijst in te vullen. Dat neemt maximaal 7 minuten in beslag. De resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

Als dank voor uw medewerking verloten we onder de eerste 50 deelnemers 5 cadeaubonnen t.w.v. € 100,- (naar keuze een boeken- of tijdschriftenbon). Alvast hartelijk dank voor uw deelname: u draagt bij aan een professionelere marketing in de uitgeefmediabranche!