Laatste week inzenden Mee naar de Messe

Ook dit jaar organiseren de GAU en Stichting Elspeet de wedstrijd Mee naar de Messe. Drie jonge boekenvakkers hebben de mogelijkheid om een geheel verzorgde reis naar Frankfurt te winnen. De aanmelding sluit vrijdag 10 mei aan het eind van de dag, dus lever nog snel een casus in om kans te maken. [\intro] 

Jonge boekenvakkers die vanuit hun eigen organisatie niet naar de Frankfurter Buchmesse kunnen, krijgen op deze manier toch de kans om naar de Messe te gaan. Om hier kans op te maken dient een case te worden ingezonden naar Stichting Elspeet. De case moet de volgende punten omvatten:

  • Uitleg waarom je naar de Frankfurter Buchmesse wil (wees creatief).
  • Toelichting wie je daar wilt spreken. Naast de afspraken die je zelf regelt, zal de GAU aan de hand van je case ook een aantal interessante afspraken voor je maken.
  • Zorg je ervoor dat je case verankerd is in je organisatie, het moet van wezenlijk belang zijn voor je organisatie.
  • Een aanbeveling van een mentor in je organisatie.

Inzendingen kunnen gedaan worden tot uiterlijk 10 mei 2019 via: elspeetbestuur@gmail.com. De drie winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Elspeet conferentie op vrijdag 7 juni.

Algemene voorwaarden Mee naar de Messe:
Mee naar de Messe werd in 2016 voor het eerst georganiseerd – door de GAU en Stichting Elspeet – en is in het leven geroepen omdat steeds meer jonge boekenvakkers de messe missen, terwijl wij geloven dat het bij ‘de opleiding’ van het vak hoort.

Om deze wedstrijd te winnen, moet de jonge boekenvakker die meedoet aan de wedstrijd aan enkele voorwaarden voldoen:

  • Hij/zij is werkzaam in het boekenvak
  • Hij/zij is 35 jaar of jonger
  • Hij/zij moet een case inleveren: een uitleg waarom je naar de Frankfurter Buchmesse moet
  • Hij/zij zit niet in het bestuur van Stichting Elspeet

De winnaars winnen een geheel verzorgde trip naar de Frankfurter Buchmesse, van dinsdagavond (15/10/2019) tot zaterdagmiddag (19/10/2019). De GAU gaat in overleg met de winnaars een goed programma samenstellen op basis van de case en zorgt voor afspraken met een aantal usual suspects uit het boekenvak.

Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Elspeet.