Honderden professionals uit het boekenvak kiezen hun favoriete startup

In de afgelopen weken hebben meer dan 300 professionals zich laten inspireren door 15 internationale startups in het boekenvak en hun stem uitgebracht op hun favorieten.

De startups zijn een selectie uit de internationale startupscan die het NUV samen met KVB Boekwerk heeft laten uitvoeren. De scan is er op gericht om trends te identificeren voor innovatie in de boekenmarkt. Waar richten startups en hun investeerders zich op? Waar geloven zij in en zijn zij bereid tijd en geld in te investeren? De scan biedt een selectie van 15 startups die ondernemers in de Nederlandse boekenmarkt kunnen inspireren. Deze zijn voorgelegd aan professionals uit het vak met de vraag aan te geven welke hun het meest aanspreekt.

Wilt u ook uw stem uitbrengen of zich laten inspireren door de 15 startups, klik hier.

De uitslag van de stemming wordt samen met het rapport van de startupscan gepresenteerd op dinsdag 16 mei tijdens het Startups innovatie & trends event in het boekenvak.

U kunt hierbij aanwezig zijn. Het evenement start om 14:30, locatie B Amsterdam, 
Johan Huizingalaan 763A.  U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van KVB Boekwerk door een email te sturen aan secretariaat@kvb.nl