Mercurs 2017

Dit jaar vieren we op donderdagavond 14 december 2017 in het Amsterdamse DeLaMar Theater een extra feestelijke jubileumeditie; de 20e uitreiking van de Mercurs! Een prachtige avond waarop we de magazinemedia vieren.

Dit jaar zijn er 11 categorieën. Er is een nieuwe hoofdprijs: Mercur Magazinemerk van het Jaar. Een samenvoeging van de Mercur Magazine van het Jaar en Mercur Mediamerk van het Jaar. Nieuw en terug van weggeweest: Mercur Cover van het Jaar.

De overige 9 categorieën zijn:
Mercur Artdirection van het Jaar
Mercur BeLOFte van het Jaar
Mercur d’Or / LOF-prijs voor Magazines
Mercur Hoofdredacteur van het Jaar
Mercur Lancering van het Jaar
Mercur Marketingactie van het Jaar
Mercur Merkinnovatie van het Jaar
Mercur Reportage van het Jaar
Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar

Vier 20 jaar Mercurs met ons mee!

“De 20e editie van de Mercurs is hét feest van het jaar. En dan bedoelen we echt voor iedereen in de magazine mediasector. Om dit jubileum te vieren hebben we besloten de prijs van de entreekaarten eenmalig te verlagen naar 50 euro per stuk, een unieke kans dus om erbij te zijn op 14 december!”

Harriët Schrier, directeur van de Magazine Media Associatie (MMA), benadrukt dat dit echt een eenmalige actie is, waarvoor de branchevereniging diep in de buidel tast. “Dit is een cadeautje voor ons mooie vak en het geeft freelancers ook de mogelijkheid bij deze feestelijke prijsuitreiking én de afterparty aanwezig te zijn.”

Dit speciale jubileumtarief geldt voor leden van de MMA en freelancers die voor deze leden werken. Niet-MMA leden betalen 150 euro per kaart (prijzen zijn exclusief BTW en administratiekosten).

Programma

  • - Ontvangst met drinks & bites

  • - Zaal open/uitreiking Mercurs, met na afloop een spetterende afterparty