7 juli NUV Academy – Kennis- en talentmanagement in het uitgeefbedrijf

extKennis- en talentmanagement in het uitgeefbedrijf

De lerende organisatie

 

We werken in een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt waarin kennis snel achterhaald is. Uitgeeforganisaties, medewerkers en freelancers zullen ‘een leven lang moeten blijven leren’. Centraal staat de vraag hoe je continue ontwikkeling en het lerend vermogen van mens en organisatie optimaal kan faciliteren en borgen. Welke hulpmiddelen zijn er om leerdoelen te bereiken en hoe implementeer je die? Interactie is de rode draad tijdens deze summer course.

Tijdens deze bijeenkomst:

  • word je up-to-date geïnformeerd over trends en ontwikkelingen in de Learning & Development markt;
  • verwerf je praktische inzichten aan de hand van praktijkcases;
  • leer je spelenderwijs van de ervaringen van je deelnemende collega’s.

PRAKTISCH

Voor wie?  Directies, leidinggevenden, project- en innovatiemanagers, P&O’ers
Wanneer?  Donderdag 7 juli 2016, 14.00-17.30 uur (inclusief netwerkborrel)
Waar?  NUV, Hogehilweg 6, 1101 CC, Amsterdam
Kosten?*  Gratis voor MVW-leden; NUV-leden betalen € 160,-; niet-leden betalen € 320,-. Prijzen excl. btw.*

Meld je direct aan

PROGRAMMA

14.00     Ontvangst en registratie

14.10     Welkom & introductie

quotes_ucourse_1214.30     De leeromgeving als ‘competitive advantage’: trends en ontwikkelingen in een keynote door Karel Massop, Director Human Capital Practice bij Deloitte Consultancy. Karel schetst de ontwikkelingen en stand van zaken in Learning & Development (L&D) bij Nederlandse multinationals in relatie tot internationale L&D-trends. Het bieden van een adequate leeromgeving om het juiste talent aan te trekken, te binden en te boeien, is voor innoverende organisaties een competitief voordeel en medebepalend voor hun succes.

15.00     Het veranderende werkveld in uitgeverijen. Na de overall blik van Karel zal Sanne de Kemp, business unit manager van 227 Learning, verbinder en executive recruiter voor professionals en opdrachtgevers in de learning markt, ons meenemen in haar visie op het veranderende werkveld in de uitgeefsector en welke eisen dat stelt aan de organisatie. Sanne maakt de gevolgen van de digitale transformatie voor uitgeefmedewerkers inzichtelijk en laat zien welke (toekomstige) vaardigheden en competenties nodig zijn – bij de start van projecten en innovatie, in de dagelijkse praktijk en in een snel veranderende business.

Lees ook dit interview van Sanne de Kemp met Marie-Louise Kok, digital learning specialist en business developer, over digitale platformen bij een leven lang leren.

15.30     Pauze

15.45     Het ‘nieuwe’ leren toegepast. Jos Maassen, eigenaar van MOOCFactory, is een ‘learning innovator pur sang’. Jos houdt zich met de nieuwste trends in leren bezig. Bij een leven lang leren in een flexibele arbeidsmarkt kan online een (kosten)efficiënte vorm zijn. Hij laat o.a. aan de hand van praktijkcases zien, hoe je kennis en ervaringen binnen een organisatie faciliteert en ontsluit. Hij gaat in op de waarden van social learning. Hij maakt inzichtelijk hoe je een leerplatform selecteert en e-learnings creëert, welke valkuilen zich daarbij kunnen voordoen en wat de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie zijn. Daarnaast besteedt hij aandacht aan het enthousiasmeren van medewerkers en de creatie van aantrekkelijke content, passend bij de leerbehoeften van verschillende (interne) doelgroepen.

16.15     Vragen en plenaire discussie

16.45     Netwerkborrel

INFORMATIE

Voor meer informatie neem je contact op met Linda Wit, telefoon 020 – 430 91 65.

Inschrijfformulier

*Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur. Het is altijd mogelijk om een vervangende collega in jouw plaats te laten deelnemen indien je ons hierover informeert. Je kunt je zonder kosten afmelden tot 10 werkdagen voor de bijeenkomst. Daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk. Voor MVW-leden vervalt verder bij afmelding binnen 5 werkdagen de korting van € 160,-, dat bedrag wordt dan alsnog in rekening gebracht.

Voor werkgevers zijn deze zakelijke scholingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn scholingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarbij geldt een drempelbedrag van € 250,-.