Nieuwsbrief van de Mediafederatie verschijnt vandaag voor het laatst

Vandaag verschijnt voor het laatst de nieuwsbrief vanuit de Mediafederatie met nieuws en nieuwsberichten vanuit de Mediafederatie en de bij de Mediafederatie aangesloten brancheorganisaties.

Besloten is om voortaan te werken met nieuwsalerts en/of nieuwsbrieven vanuit de vijf brancheorganisaties (GAU, GEU, MMA, MVW en NDP Nieuwsmedia). Het nieuws dat u vanaf een volgende nieuwsalert en/of nieuwsbrief ontvangt is dan ook toegesneden op de branchevereniging waar u lid van bent. In het geval u lid bent van meerdere brancheorganisaties ontvangt u ook meerdere nieuwsalerts en/of nieuwsbrieven.

Wanneer er nieuws te melden is over thema’s of dossiers waar de Mediafederatie de belangen behartigt van de gehele uitgeefsector, zorgen wij ervoor dat dit nieuws u via de nieuwsbrieven van de brancheorganisaties bereikt. Relevante nieuwsfeiten plaatsen wij vanzelfsprekend ook altijd op de website van de Mediafederatie. Andere functies van de website van de Mediafederatie blijven eveneens onveranderd. Zo kunt u via de FAQ’s antwoorden vinden op uw vragen aangaande de wet DBA en zijn relevante documenten, waaronder Modelovereenkomsten voor contracten met auteurs en vertalers of Modelovereenkomsten voor de inhuur van zzp-ers, op de site te vinden.

Wij hopen dat u via deze nieuwe werkwijze nog beter en gerichter geïnformeerd wordt over alle relevante ontwikkelingen binnen uw branche en binnen onze uitgeefsector.

Mocht u vragen hebben of suggesties willen doen om de communicatie nog verder te verbeteren, houden wij ons daarvoor aanbevolen.