24 juni: Academy workshop Online video publishing

De Mediafederatie Academy organiseert maandag 24 juni een workshop over Online video publishing. Deze bijeenkomst geeft u overzicht en inzicht in actuele ontwikkelingen en aanknopingspunten voor de strategische en praktische inbedding van online video in uw uitgeef- en marketing/sales-activiteiten.

Online video is dominant in de mediaconsumptie van consumenten en professionals. Het is steeds vaker mobiel, interactief en gepersonaliseerd. Dit is geen toekomstmuziek: bedrijven, merken en adverteerders nemen online video als vertrekpunt in hun marcom-strategie. Voor uitgeefmedia is online video een niet weg te denken onderdeel van de portfolio – of dat nou gaat om nieuws, informatie, kennis, scholing of entertainment. Dagelijks ontstaan er nieuwe formats, kanalen, platforms en toepassingen. Deze bijeenkomst geeft u overzicht en inzicht in actuele ontwikkelingen en aanknopingspunten voor de strategische en praktische inbedding van online video in uw uitgeef- en marketing/sales-activiteiten.

Na deze bijeenkomst:

• heeft u een overzicht van actuele formats en hun inzetbaarheid en distributie
  • begrijpt u welke bouwstenen je nodig hebt voor een (betere) videostrategie
  • heeft u een beeld van de accountability en sturingsvariabelen m.b.t. online video
  • leert u van de praktische ervaringen van collega-uitgevers

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven kunt u vinden op de website van de Mediafederatie.